Nejste přihlášen/a.
Zdravím, při vyhledávání v googlu, hlavně u odbornějších témat nebo hledání různých rad a postupů se dost často zobrazují ruské weby přeložené (dost špatně) "translatorem", např. při hledání postupu jak něco nastavit na iphone se na 1. straně zobrazí první 3 odkazy ze supportu Apple, pak třeba nějaké 2 české a zbytek ruských (koncovka .ru, jsou ale "česky"), začíná mi to trochu vadit, jednak protože si kladu otázku proč jenom ruské weby a ne třeba západní a jednak kvůli nekvalitnímu překladu. Paradoxně když chci např. vyhledat něco ve slovenštině napřímo z CZ vyhledávače, tak to vlastně skoro nejde...
Nejsem si toho sice vědom, ale možná jsem kdysi něco takového přece jenom povolil... Každopádně výsledky vyhledávání se občas objeví i v angličtině, asi když je nedostatek českých výsledků, a z angličtiny to nepřekládá, jenom z domén .ru. Navíc ten překlad kvalitativně neodpovídá googlu, když se mi podařilo zobrazit originální verzi a zkopírovat text do google translatoru, překlad byl mnohem kvalitnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.