Mám předplacený AVAST cleanup pro domácí počítač, chci si ho instalovat i na chytrý telefon a nedaří se mi to. Stále čeká na instalaci. Poraďte co s tím. Děkuji
je pravděpodobné, že máte plnou paměť nebo příliš starý systém v telefonu - ale sama to nepíšete, takže bohužel - bez telepatických schopností to nedokážeme odhadnout.
Nicméně onen Avast je zase jen další balast, který vás bude otravovat, že máte pár MB zbytečně zarvaného místa, přitom on sám bude zabírat taky dobrých 15-50 MB...
Ne, píšu restart tak restart náhodou jsem už zažil telefon kolegyně,nikdy nerestartovaný a choval se taky dost zvláštně. Ono je to klišé, ale někdy to je nutné říct, jinak to dotyčný neudělá.
Tak počítačový program v mobilu moc fungovat nebude... Jinak je to samozřejmě naprostá zbytečnost, šikovné leda pro zpomalení telefonu nehledě na šmírování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.