Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace aplikací

Od: stankova odpovědí: 8 změna:
Mám předplacený AVAST cleanup pro domácí počítač, chci si ho instalovat i na chytrý telefon a nedaří se mi to. Stále čeká na instalaci. Poraďte co s tím. Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

je pravděpodobné, že máte plnou paměť nebo příliš starý systém v telefonu - ale sama to nepíšete, takže bohužel - bez telepatických schopností to nedokážeme odhadnout.

Nicméně onen Avast je zase jen další balast, který vás bude otravovat, že máte pár MB zbytečně zarvaného místa, přitom on sám bude zabírat taky dobrých 15-50 MB...

hodnocení

0x

Avast nikdy a pokud ho chcete, jednou bude problém se ho pak zbavit.

Proc mam ho leta

hodnocení

0x

Restart telefonu?

myslíte reset - tovární nastavení? Restart asi moc nepomůže, jestli to má za ty roky zaprané milionem blbostí

Ne, píšu restart tak restart ;) náhodou jsem už zažil telefon kolegyně,nikdy nerestartovaný a choval se taky dost zvláštně. Ono je to klišé, ale někdy to je nutné říct, jinak to dotyčný neudělá.

hodnocení

0x
Tak počítačový program v mobilu moc fungovat nebude... Jinak je to samozřejmě naprostá zbytečnost, šikovné leda pro zpomalení telefonu nehledě na šmírování.
To máš pravdu, taky jsem nad tím uvažoval a předpokládám, že to zmiňuje kvůli společné licenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]