Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás. Již po několikáté za tento měsíc mi můj antivir zastavil hrozby typu TunMirror.exe se zjištěnou hrozbou FileRepMetagen. To se opakovalo v červnu několikrát za sebou a mockrát po sobě, dokuď jsem nevyčistil cookies a neprojel PC antivirem. Dále SppExe a Fakeclient. Už mě to dost vadí, může to být pokus o útok? Běžně hledám informace na webech a potenciálně škodlivým stránkám se vyhýbám. Stalo se Vám to samé někdy? Ještě dodám, že PC je zpomalený a jak někdy kliknu na ikonku třeba Skypu, tak se nezpustí ale jen se chvíli načítá ale nic se nestane.
bych si tipnul, že ten "vir" už tam dávno je - jenom to antivir občas zachytí, že se chce aktivně někde projevit nebo odeslat data...
Zkuste třeba eset on-line v nouzovém režimu. Dost možná se tento vir nainstaloval nějakým programem zdarma nebo tuningový bazmek "zdarma k desce". Taky by to mohl odstranit Malwarebytes.
nechtěl jste třeba něco přetaktovávat, tunit?
Do temp adresáře se stahuje malware. Ten se dá nachytat všude možně. Podívejte se do správce úloh, co tam běží za neznámé věci (pokud je rozeznáte od těch potřebných) a zanalyzujte je přes Virustotal. Dobrý čistící program je AdwCleaner.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.