Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezené nebo žádné Wifi připojení

Od: brzek* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu obnovil jsem ze disku recovery předinstalované od výrobce a ted mi nejde připojit wifi . Stále mi to píše že je připojení omezené nebo žádné.Ikdyž připojím kabelem tak se připojení nevytvoří.Okolní pc se v pohodě připojí i wifi.Pokud nastavím ip adresy tak nahlásí že je připojený a síla signálu vynikající ale nedostanu se na žádnou internetovou stránku.Před obnovením jsem v pohodě připojení měl.Moc děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patrně budeš muset připojení nakonfigurovat tak, jak bylo před reinstalací. Máč někde poznačené tyto údaje? IP, maska, brána, PDNS, SDNS..?

hodnocení

2x

Pokud ti to nejde ani po připojení přímo na router tak dostaneš se vůbec na ten router?

brzek*
hodnocení

Dostanu se na router a co s ním?Když pracuje správně není tam co nastavovat.

onthera*

Zalezi na tom jestli je router nastaveny tak aby automaticky prideloval IP adresy pres DHCP. Pokud ne bude potreba nastavit IP adresy. Pokud prideluje IP automaticky tak muze byt problem jinde, napriklad v zamezeni pristupu dane IP do internetu.

hodnocení

0x

Jestli máš síť zabezpečenou máš správně zadaný přihlašovací klíč?Třeba je problím jen ve velikosti písmen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]