Nejste přihlášen/a.
Hezký den, chci si odinstalovat Operu z notebooku, ale pokaždé, když to zkouším, tak mi to hlásí, že ji musím prvně zavřít, přitom ji otevřenou nemám a teď nevím, jak na to. Nevěděl by někdo, prosím? Mám Windows 10.
Když otevřu Operu, tak dole v hlavním panelu vidím okénko, že je otevřená, ale nejde mi na to kliknout, vždy mě to vezme jenom na plochu místo přímo do toho prohlížeče. Takhle to je už asi měsíc, notebook už jsem restartovala nespočetněkrát od té doby, ale vždycky mi hlásí, že je Opera otevřená.
Jak jednoduché.Dej si nastavení,aplikace ve sloupci najdi OPERU a odinstaluj,jak jednoduché a bez problémů.To ti radí dědek 82 let.
Jak jsem říkala, hlásí mi to, že operu musím zavřít, ikdyž ji zavřenou mám, ale děkuji za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.