Nejste přihlášen/a.
Ta bedna se tam prodává jako komplet PC. Navíc je malá, vybraná grafika má téměř 30cm. A 16GB ram je myslím málo, bude to omezující.
Grafika je nedostupná.
Tahle sestava není vůbec optimalizovaná a není životaschopná.
Ano, ve výběru jsem se trochu spletl a vložil jsem moji aktuální sestavu namísto jen bedny. Výběr jsem ještě trochu poupravil, tak se můžete podívat. Mně 16GB paměti bohatě stačí. Děkuji
Skříň je stále malá vzhledem k vybranému chladiči. Ten má výšku 155cm, je možné že by se ve skříni s šířkou 195 opíral (nebo téměř opíral) o bočnici. Je třeba tam mít vždy minimálně 2 centimetry volný prostor. Zvolte skřín s minimální šířkou 210mm.
Zdroj se mi zdá zbytečně drahý ke zvoleným komponentům. Tahle značka není zrovna synonymum kvality co se týče zdrojů. Zvolte nějaký levnější zdroj od tradičního výrobce, bronze efektivita úplně stačí.
* Samozřejmě 155mm.
Tenhle 650W zdroj by měl bohatě stačit. Tedy pokud netrváte na modulární kabeláži, vzhledem ke zvolené skříni počítám, že ne.
czc.cz/...
(CZC a Heuréka má chybu v textu, podle specifikace výrobce je zdroj skutečně 650W, nikoliv 550)
Děkuji moc. Vámi zvolený zdroj asi vezmu. 650W by mělo bohatě stačit. Nemodulární kabeláž asi přežiju. Jen k tomu chladiči - skříň mám doma a rád bych do ní všechno naskládal. Nedoporučil byste mi nějaký levný chladič, který by se do skříně vešel? Děkuji moc
Boxovaný chladič a na Ryzen? Není vyloženě špatný, ale aby to uchladilo na slušné teploty kvůli boostu, mělo co dělat i aio vodní chlazení.
Děkuji za radu. Uvidím, asi to tak dopadne. Ještě jsem seznam trochu poupravil, tak se můžete podívat. Děkuji
amd nikdy, zlata era skoncila a Athlonem a grafiku budete mit mozna v unoru, kdyz rychle stihnete koupit jeden z 5ti kusu skladem
Nono, když tomu nerozumím tak neodpovídám. Ryzeny už jsou úplně jinde a v dnešní době už se vyplatí více jak intely.
Čeho nabízí Intel více? Bezpečnostních děr? Intel bude na hraní asi stále lepší varianta, ale Ryzeny už jsou dál co se týče hrubého výkonu, problém je snad jen chlazení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.