Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojský kůň, únik platebních informací – co to znamená?

Od: gbsfda odpovědí: 4 změna:

Na počítači mi vyskočilo okno (viz fotka)... Počítačům nerozumím. Nevíte někdo, jak tohle řešit? Děkuji.

Trojský kůň, únik platebních informací – co to znamená?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Není to v okně prohlížeče? Zavřít, popř restartovat. Nikdy neinstalovat nabízený "antivir", nezadávat žádné přístupové údaje. Počítač můžete projet defenderem, jež je součástí systému, ale vypadá to jen na návnadičku pro méně znalé, která má za úkol buď vymámit přihlašovací údaje, nebo nainstalovat vir. Nikdy nepotvrzujte nic, čemu nerozumíte - je dobře, že se raději ptáte.
gbsfda
hodnocení

Ano, mám otevřený google chrome a tohle u toho vyskočilo. Na nic jsem neklikala. Restartuju. Díky.

hodnocení

1x
Jen pozor aby sama ta hláška nebyla viróza
Raději bych na nic ne krikl
doplněno 19.06.21 15:25: Máte v počítači nějaký antivirus nainstalovaný? Ten by vám měl ohlásit skutečné nebezpečí respektive Firewall by to měli udělat

hodnocení

1x

Sice to nenabádá ke stažení ničeho, ale stačí kliknout na přečtěte si více a může být zle. Asi restart a zapnout čištění /antivir/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]