Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezení funkcí na Facebooku

Od: mahtiel® odpovědí: 2 změna:
Facebook mi dnes omezil přístup k některým funkcím a já nevím proč, ukazuje mi to, že jsem nic neporušila. Už dlouho koketuji s uspáním svého účtu, tohle je asi poslední kapkou. :)
Setkal se někdo se stejnou hláškou také?
doplněno 20.06.21 12:53: Edit: Údajně se podobná hláška objevila dalším lidem. Vypadá to zřejmě na nějakou chybu Facebooku. Každopádně dnes již vkládání příspěvků funguje bez problémů.

Omezení funkcí na Facebooku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Problém jsem osobně nikdy vyloženě neměl, ale omezování pomalu přibývá. A sorry jako, ale aby "někdo" z fb rozhodoval o tom, jestli je nějaký příspěvek ten jediný "správný" a ten "špatný" smazal - viz např Trump a pod - tak to ne. Ale je toho mnohem víc, třeba prodat dětskou vzduchovku se u fb rovná kupčení se zbraněmi hromadného ničení. Takže používám jen messenger, účet deaktivovaný a stále váhám, jestli ho netípnu na vždy. Jinak ta vaše hláška - tipoval bych, že se někomu nelíbil nějaký váš komentář. Důvod není třeba hledat, ono se vždy něco najde i kdyby šlo o přání pěkného dne...

hm*
hodnocení

0x

S podobnou hláškou jsem se nesetkal a ani nesetkám.

libor007: A proč by někdo z FB neměl rozhodovat o tom, co na SVÝCH stránkách zobrazí? Každý si může založit své stránky a tam si zobrazovat, co chce, a pouštět tam, koho chce, a umožňovat je spoluvytvářet taky jen tomu, koho si vybere. Co je na tom divného, či k nepochopení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]