Facebook mi dnes omezil přístup k některým funkcím a já nevím proč, ukazuje mi to, že jsem nic neporušila. Už dlouho koketuji s uspáním svého účtu, tohle je asi poslední kapkou. Setkal se někdo se stejnou hláškou také? doplněno 20.06.21 12:53: Edit: Údajně se podobná hláška objevila dalším lidem. Vypadá to zřejmě na nějakou chybu Facebooku. Každopádně dnes již vkládání příspěvků funguje bez problémů.
Problém jsem osobně nikdy vyloženě neměl, ale omezování pomalu přibývá. A sorry jako, ale aby "někdo" z fb rozhodoval o tom, jestli je nějaký příspěvek ten jediný "správný" a ten "špatný" smazal - viz např Trump a pod - tak to ne. Ale je toho mnohem víc, třeba prodat dětskou vzduchovku se u fb rovná kupčení se zbraněmi hromadného ničení. Takže používám jen messenger, účet deaktivovaný a stále váhám, jestli ho netípnu na vždy. Jinak ta vaše hláška - tipoval bych, že se někomu nelíbil nějaký váš komentář. Důvod není třeba hledat, ono se vždy něco najde i kdyby šlo o přání pěkného dne...
S podobnou hláškou jsem se nesetkal a ani nesetkám.
libor007: A proč by někdo z FB neměl rozhodovat o tom, co na SVÝCH stránkách zobrazí? Každý si může založit své stránky a tam si zobrazovat, co chce, a pouštět tam, koho chce, a umožňovat je spoluvytvářet taky jen tomu, koho si vybere. Co je na tom divného, či k nepochopení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.