Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kábel od myši

Od: toom* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chtěl bych poradit zčeho bych si mohl vyrobit nějakej držak na kábl špatně se mi koriguje s myší strašně mě to štve ps : ten kábel neni pletenej

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

google.com/... něco takového?

hodnocení

0x
Přejít na bezdrátovou myš...tam se to koriguje ... třeba i s klávesnicí datart.cz/... nebo výběr z více, třeba taky Logitech m.heureka.cz/...
doplněno 18.06.21 14:18: Jinak je to trochu problém, pokud je kabel "tuhý". Jedině koupit novou s měkkým kabelem; ale raději bezdrátové
toom*
hodnocení

Myš mam za 2 tísíce :D takže se mi to nechce měnit

za 2k a problém? Když bude uchycením kabel kratší, bude to ještě horší... některé myši mají uvnitř kabel, zakončený konektorem... vyměnit kabel?
toom*
hodnocení

Takhle ten kábl vypadá

(omlouvam se za ten bordel na stole )

Kábel od myši
kicune*

Můžu vědt co je to přesně za myš? A za bordel se neomlouvejte, ten byl v Mexiku vždycky...

asd1
hodnocení

0x

Nejlevnější zkušební verze - např. dřevěnej špalík a do něj nahoru držák z hřebíku a kablík z něj pak obloukem volně k myši.. Ale moc to asi nepomůže..

Pak to můžeš udělat sofistikovaně.

toom*
hodnocení

No kdyyž sem si zkoušel ten kabl

rukou držet tak se mi sní dobře jezdilo než když ten kabel je na stole vopřenej a kroutí se :D (ikdyž ten kaben neni pletenej)

Tak v tom případě jedině toto, sám používám foto-eshop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]