Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace součástky

Od: renardmuller® odpovědí: 4 změna:

Prosím o pomoc při identifikkaci součástky na základní desce notebooku. Pokoušel jsem strejdu Googla ale nic jsem neobjevil.

Identifikace součástky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je "nějaké šváb":)
Dejte typ desky, případně fotky celé desky. Pak by se dalo aspoň odhadnout.
Google mi na ten výraz našel nějaký dvojkanálový DC-DC měnič na 3,3V, ale název je jiný.
google.cz/...
doplněno 16.06.21 12:14: Pro vás je podstatné označení 5X. Tohle by měl být on
vi.raptor.ebaydesc.com/...
hodnocení

Jedná se o základní desku z notebooku Asus ROG GL703VD

hodnocení

0x

Na co presne to potrebujete vediet? Nazdavate sa, ze je suciastka chybna a chcete ju menit?

hodnocení

Koupil jsem nootebook který byl předtím v servisu na opravě a tam z něho vyndali vadné součástky. Předešlý majitel to anii nevěděl, ale když mu řekli cenu za opravu, tak to vzdal a tak mu ho vrátili, ale už bez součástek. Teď se mi dostal do ruky ten samý notebook a tak identifikuju podle něj co tam chybí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]