Nejste přihlášen/a.
Zravim ma lineage 2 interlude na widows xp mi to jde a na windows vista mi to hazi chybu pri startu prosim co stim?dekuji
Je k tomu třeba nějaký patch, který by se na hru nainstaloval? Hledej na stránkch výrobce. Jak zní ta hláška?
Když do spustim ve složce:SYSTEM tak mi to ukaze tohle: Files are corrupted!Please,full chceck pak semi ukaze černé okno a pak zmizí .
Zkusit přeinstalovat, když to nepomůže, tak znova stáhnout instalační soubor a přeinstalovat tím novým.
Full CH to pise ze kdyz se ti otevre to okno mas tam moznost full CH dejto stahne se par veci a pude to.
Záleží také jak silnou máš grafiku... windows vista by to měl spustit bez problémů. To vím z vlastní zkušenosti.
to by mělo klapat OK; předpokládám že RAMka také nebude nízká - ale vzhledem k Vistě...ta je velký ,,požírač" a potřebuje cca o gigo víc než XPčka
po nějakých semůžeš kouknout tady search.seznam.cz/... zkus nějaký stahnout. Ale patchem to nemusí být, pokud ti to pak nepude, tak napiš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.