Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lineage 2 nejde spustit

Od: tazz odpovědí: 16 změna:

Zravim ma lineage 2 interlude na widows xp mi to jde a na windows vista mi to hazi chybu pri startu prosim co stim?dekuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je k tomu třeba nějaký patch, který by se na hru nainstaloval? Hledej na stránkch výrobce. Jak zní ta hláška?

tazz

Dám start a tohle se mi objevi:cant createprocess

tazz

Když do spustim ve složce:SYSTEM tak mi to ukaze tohle: Files are corrupted!Please,full chceck pak semi ukaze černé okno a pak zmizí .

charlies*

Zkusit přeinstalovat, když to nepomůže, tak znova stáhnout instalační soubor a přeinstalovat tím novým.

galioncz

Full CH to pise ze kdyz se ti otevre to okno mas tam moznost full CH dejto stahne se par veci a pude to.

dotaz*
hodnocení

0x

Záleží také jak silnou máš grafiku... windows vista by to měl spustit bez problémů. To vím z vlastní zkušenosti.

tazz

grafiku mam nvidia geforce 9500gt 1gb ddr2

dotaz*

to by mělo klapat OK; předpokládám že RAMka také nebude nízká - ale vzhledem k Vistě...ta je velký ,,požírač" a potřebuje cca o gigo víc než XPčka

tazz

je na to treba naky patch?

dotaz*

po nějakých semůžeš kouknout tady search.seznam.cz/... zkus nějaký stahnout. Ale patchem to nemusí být, pokud ti to pak nepude, tak napiš.

tazz

hra se mi povedla spustit ve složce systém ale kdyz napisu nick a heslo dam login a nic se nedeje tak pak sem to zkusil spustit pres dragonnetwork a napsalomi to:cant extract DLL

tazz

Nevim co stim prosim poradfte

dotaz*

Tak zkus ten patch. Pak se to rozjede.

tazz

patchem to nejde jdeto jen na xp

tazz

na konci chyby mi to pise dell

tazz

sorry pise to DLL

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]