Nejste přihlášen/a.
Mám notebook ACER s OS WIN7 Professional a zlobí mě párování zařízení pomocí bluetooth. Domnívám se, že je to nenainstalovaným ovladačem pro ve správci uvedeným "dalším zařízení" - CsrBtport_Enumerated_Device_00, u kterého je žlutý otazník. Poradil by někdo, kde tento ovladač bezpečně stáhnout?
Výrobce nevím, je to CSR Bluetooth takový malý čudlík zastrčený do USB zdířky notebooku. Pokud ve správci zařízení dám vlastnosti toho CsrBtport_Enumerated_Device_00, které je tam se žlutým otazníkem, tak se mi ani na jedné kartě nezobrazí to ID hardwaru, jak píšeš. Pokud zadám do Googlu CsrBtport_Enumerated_Device_00, tak se mi nabízí stáhnout ovladač pro WIN 7, ale 64 bit a já mám 32 bit. Takže jsem bezradný a ten přenosný reproduktor SONY, který mi dříve hrál, se mi nyní najde, když zadám "přidat zařízení" v rozhraní bletooth, ale nedaří se mi ho soárovat, hlásíto "špatné heslo". Při tom to heslo nemohu nikde najít a ani není při párování vyžadováno. Nevěděl bys, jak párovat s heslem?
Když dám "přidat zařízení", tak musím mít volbu "vše" a pak to najde LE_MHC_V214D (SONY). Když dám "párovat", tak se to nespáruje z důvodu, že byl zadán špatný kód (který ale není požadován zadat).
to maverick : Na vysvětlenou - interní hardware - bluetooth v notebooku je starší verze, která není kompatibilní s novými zařízeními, takže jsem musel zakoupiít ten USB adaptér CSR. Jinak nevím, co je to "ty reproduktorů", na které mám podle Tebe kouknout
No uznávám, že jsem si to mohl přečíst, ale mohlo tě napadlout, že to má být TYP ne? V kontextu věty je to jasný ne Zkoušel jsi ty párovací kódy?
Nevím, jak vyvolat požadavek na zadání párovacího kódu. Ten SONY reproduktor už se mi v minulosti spároval a hrál a nyní to nějak nejde.
K telefonu (LENOVO) se reprák připojil a spároval do 4 vteřin a hned to hrálo. Tak nevím, proč ten notebook nepáruje.
Já si matně vzpomínám, že jsem se o něco podobného kdysi snažil a jelikož mi to také nešlo a byl jsem nějak línej to řešit, připojil jsem ten BT reprák k notebooku 3,5 jackem a kašlal jsem na to.
Pročtěte si třeba tento článek, možná tam najdete něco zajímavého: blog.brichacek.net/...
To kicune : Ten článek je dobrý, dozvěděl jsem se, že pokud byl reproduktor spárován s jiným zařízenímk, je třeba ho před připojením k druhému PC nejprve odpárovat. Faktemj je, že repro se mi nedaří spárovat s notebookem po tom, co byl repro spárován s telefonem mého syna, který vybíral písničky ze Spotify.Jenže nevím, jak ho odpárovat?
Tak se všem musím omluvit za obtěžování. Nakonec se mi podařilo najít manuál a tam jsem se dočetl, že podržením tlačítka bluetooth po dobu nejméně 2 vteřin se spustí párování. Tak se to spárovalo, ale ty zvuky byly nejprve příšerné. Až po restartu se ozvala skutečná hudba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.