Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat z letecké pošty?

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Chci si stáhnout fotky z letecké pošty ale vždy, když to chci udělat, tak se mi nic nestáhne. Stáhl jsem si na to i IrfanView ale zatím žádný výsledek. Jak to stahujete Vy a co Vám na to pomáhá?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Něco to píše? Nebo proč to nestáhne? Ifran view je prohlížeč fotek, to není na stahování fotek.

hodnocení

Ne, nepíše to nic. Fotky jsou ke stažení bez hesla ale jak na tu fotku kliknu, tak se nic nestáhne akorát stránka se znovu načte a v jednom odkaze se objeví 3x.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - dostanete od někoho zprávu, že si máte něco stáhnout z LP a bude tam odkaz na LP. Ten otevřete v prohlížeči a kliknete na modrý odkaz (asi tak uprostřed té stránky). Stáhnete si soubor (pokud jsou to fotky, tak to bude asi archív, který později rozbalíte v PC). Až následně si fotky prohlídnete v IrfanView. Zdravím!

doplněno 07.06.21 10:40:

Zkuste stáhnout viz odkaz - je to jen malý soubor, který potom smažete.

leteckaposta.cz/...

doplněno 07.06.21 10:45:

Tak je někde problém na LP - já ten svůj soubor nemohu stáhnout. Počkejte, jestli to na LP někdo opraví.

hodnocení

Dobrý den. Vše, jsem udělal, nýbrž, místo odkazu se objevuje možnost, zda chci nahrát soubory a fotka se nechce stále stáhnout.

Ještě mne napadlo, ten odkaz se vám otvírá celý nebo jen část? Někdy když je to zalomené koncem řádku tak to bere jen počátek a pak se to samozřejmě neotevře.

hodnocení

Neotevře se nic. Jen se 4x načte lišta na stránce Letecká pošta pod sebe.

hodnocení

0x

Mě takhle letecká pošta blbne už déle. Momentálně když potřebuji používám uschovna.cz vesměs to stejné..

A úplně nejlepší je, tyhle blbosti neřešit. Všichni - až na zaryté ohryzkáře - máme účat u Googlu. Takže stačí posílat velké soubory přes Gmail a ten vše zařídí automaticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]