Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chci si stáhnout fotky z letecké pošty ale vždy, když to chci udělat, tak se mi nic nestáhne. Stáhl jsem si na to i IrfanView ale zatím žádný výsledek. Jak to stahujete Vy a co Vám na to pomáhá?
Dobrý den, obecně - dostanete od někoho zprávu, že si máte něco stáhnout z LP a bude tam odkaz na LP. Ten otevřete v prohlížeči a kliknete na modrý odkaz (asi tak uprostřed té stránky). Stáhnete si soubor (pokud jsou to fotky, tak to bude asi archív, který později rozbalíte v PC). Až následně si fotky prohlídnete v IrfanView. Zdravím!
Zkuste stáhnout viz odkaz - je to jen malý soubor, který potom smažete.
Tak je někde problém na LP - já ten svůj soubor nemohu stáhnout. Počkejte, jestli to na LP někdo opraví.
Dobrý den. Vše, jsem udělal, nýbrž, místo odkazu se objevuje možnost, zda chci nahrát soubory a fotka se nechce stále stáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.