Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LTE internet na doma

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, budu řešit domácí (pevný) internet přes LTE síť (kabel tu není a v blízké době nebude, v budoucnu bude optika, ale do té doby to budu řešit bezdrátově). Všichni tři operátoři tu mají dostatečně silný signál LTE, 5G v naší lokalitě v dohledné době nebude. Chci se vás proto zeptat, zda máte s nějakým operátorem a touto službou zkušenost a jakou rychlost běžně a za jakou cenu máte. Všichni mají totiž nabídku stylem "napište svou adresu a číslo, a my se vám ozveme, co pro vás bude nejlepší". Přitom vím, že to stejně skončí LTE připojením a rád bych měl možnost to nějak dopředu porovnat :) díky za postřehy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V práce máme na dvou lokalitách jako další internet LTE od T-mobile a jednou to mám u jedné známé. Je to bez FUP, jmenuje se to asi pevný internet do zásuvky. No funguje to a neposkytují to všude kde je LTE. V práci to bylo jako náhrada ADSL. Co jsem zjišťoval tak O2 nedokázalo nabídnout variantu bez FUP
t-mobile.cz/...
kicune*

Naše firma také přešla od O2 k TMobile. O2 byl připojený normálně kabelem, ale bylo to nespolehlivé. Teď jsme připojeni přes tu 5G píšťalu za oknem. BTSky jsou přes ulici na baráku s přímou viditelností, takže rušení 0.

hodnocení

3x

Mám LTE od O2. Není to úplně blbý, ale třeba náš mladej ve vedlejší obci jede přes místního poskytovatele na WiFi a to prostě chodí líp.

motak
hodnocení

3x
Rozhodně vybrat toho, kdo má v lokalitě lte 2100/1800.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]