Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí playlistu z Youtube music

Od: ajvn® odpovědí: 9 změna:

Z klasického Youtube nemám problém stáhnout playlist, ale Youtube music ( music.youtube.com ) se mi to nedaří. Poradíte nějaký program, s kterým to funguje, pokud to vůbec teda lze? Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

2x

youtube-dl Je bezkonkurenčně nejlepší nástroj na stahování z youtube a některých dalších platforem.

Akorát se musí používat z příkazového řádku: youtube-dl [link na playlist]

Nejjednodušší způsob je zkopírovat program do nějaké prázdné složky potom stisknout shift+zároveň kliknout pravým tlačítkem myši (na nějaké prázdné místo v té složce) a potom vybrat z menu buď "otevřít v příkazovém řádku" nebo "otevřít v Power shell" pak už jen vložit zmíněný příkaz " youtube-dl https://music.youtube.com/nějakýPlaylist ".

Google rád tyto programy často rozbíjí takže pokud přestane fungovat stačí stáhnout novou verzi

hodnocení

Dík, vyzkouším

hodnocení

Takže funguje, ale jen tehdy, pokud nejsem přihlášený na youtube. Ještě přijít na to, jak toto obejít a bude to super.

anon65534

To nechápu, já jsem na youtube přihlášený konstantně, co to píše za chybu? Jinak, zvládne to stahovat pouze neveřejné a veřejné playlisty, soukromé ne (alespoň tak je to u youtube, youtubemusic nepoužívám ale pochybuju že by v tom byl rozdíl) ale jestli je problém že playlist je soukromý tak buď nastavit dočasně na neveřejný/veřejný a pak zase na soukromý nebo se ještě dá donutit youtube-dl aby se i přihlásilo a teprve pak stahovalo ale to záleží co to píše za chybu.

kicune*
hodnocení

0x

Na stahování playlistů z YT je dobrý program 4K Video Downloader. Ve free režimu má jistá omezení, ale dá se používat i tak.

hodnocení

Ten právě používám, nevím proč, na to music.youtube.com nefunguje, na klasické youtube je funkční

kicune*

Můžete mi dát nějaký příklad playlistu, který vám nejde stáhnout? Mám plnou verzi programu, zkusím to u sebe.

hodnocení

Dík, je ve vnitřní poště

nnn
hodnocení

0x
já stahuju jednotlivé pisnicky v mp3 formátu ze stránky ytmp3.cc/...
tam jen vložíte url adresu pisnicky, a stáhnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]