Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak fungují návrhy na přátelství na fb?

Od: jasmin odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Jak fungují návrhy na přátelství na fb? Přišel mi návrh na přátelství od člověka, kterého znám od vidění, ale pak mi zmizel. A zajímá mě hlavně tohle: jsou návrhy na přátelství vzájemné, když se mi ukázal on/ona, ukázala jsem se i já jemu? A jestli jo, znamená to, že si mě odebral, když mi z návrhů z ničeho nic zmizel? Nebo to fb prostě jen tak mění?

Na internetu jsem nic nenašla, proto předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Návrhy jsou na základě přátel vašich přátel, možná i vašich společných znaků (stejná škola, práce, město, skupina), případně i kontaktů v mobilu. Vzájemné asi nejsou. Ale je běžné, že tam skáčou lidi, které vůbec neznáte. Jedná se o čistě automatickou funkci, dotyční vás nechtějí kontaktovat, ani neví, že se vám tam zobrazili.

hodnocení

2x

Je to fraška, s přátelstvím to nemá nic společného.

vilik*
hodnocení

1x
Netuším, ale podle mého pozorování jsou návrhy a i reklamy na Facebooku prováděny tak, že umělá inteligence má za to, že by vás téma mohlo zajímat. Takže navrhne buď přátele přátel nebo někoho z vaší sociální či profesní skupiny. Pokud nereagujete, zkusí něco jiného.
Například mně se jednou povedlo v zájmu o kamenný obklad kliknout na firmu, která se zabývá také výrobou pomníků. A nyní již několik týdnů mám v reklamě zobrazovány pohřební služby. Situace je o to víc pikantnější, že máme v širší rodině ošklivý úraz. To se pak kvůli tomu ani nemůžu podívat v přítomnosti někoho jiného ani na zprávy.
A ještě poznámka, návrh na přátelství není totéž co žádost, žádost poslal již konkrétní člověk, třeba na základě jemu zobrazovaného návrhu od Facebooku.

joudic*
hodnocení

1x
navrhy dela algoritmus, takze se tam zase objevi, on na to nema nijak vliv.. a ano vy se mu muzete zobrazit teoreticky take, ale pokud zaroven, byla by to spise nahoda

hodnocení

0x

Do návrhu mi skočili i lidi co jsem "šmírovala" . S přátelstvím to nemá nic společnýho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]