Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jak fungují návrhy na přátelství na fb? Přišel mi návrh na přátelství od člověka, kterého znám od vidění, ale pak mi zmizel. A zajímá mě hlavně tohle: jsou návrhy na přátelství vzájemné, když se mi ukázal on/ona, ukázala jsem se i já jemu? A jestli jo, znamená to, že si mě odebral, když mi z návrhů z ničeho nic zmizel? Nebo to fb prostě jen tak mění?
Na internetu jsem nic nenašla, proto předem děkuji za odpověď.
Návrhy jsou na základě přátel vašich přátel, možná i vašich společných znaků (stejná škola, práce, město, skupina), případně i kontaktů v mobilu. Vzájemné asi nejsou. Ale je běžné, že tam skáčou lidi, které vůbec neznáte. Jedná se o čistě automatickou funkci, dotyční vás nechtějí kontaktovat, ani neví, že se vám tam zobrazili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.