Nejste přihlášen/a.
Objevuje se mi hláška "Jste offline. Zkontrolujte připojení." Já myslel, že připojení na internet stačí.![]()
UPRAVIT OTÁZKU
Normálně, když chci spustit video, tak se mi objeví ta hláška. Vše ostatní na internetu funguje.
0x
Dobrý den, zkusil jste i jiný prohlížeč? Neaktualizoval se antivir a nebrání on tomu spuštění? Případně vyčistit od cookies ten stávající prohlížeč (i jeho mezipaměť). Jinak, YouTube je normálně funkční. Zdravím!
doplněno 04.06.21 21:35:
Myslím si, že pokud se aktualizuje antivir, tak to nijak nehlásí. Což zkusit jít na YouTube nepřímo třeba přes Google? Když si zde najdete nějaký dotaz, kde je vložené video z YouTube, tak se spustí? Odstraňte ještě alespoň cookies v Google Chrome.
Používám Google Chome, na vše ostatní funguje perfektně. Jinak Windows Defender na W10 nic nehlásil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.