Nejste přihlášen/a.
Objevuje se mi hláška "Jste offline. Zkontrolujte připojení." Já myslel, že připojení na internet stačí.
UPRAVIT OTÁZKU
Normálně, když chci spustit video, tak se mi objeví ta hláška. Vše ostatní na internetu funguje.
Dobrý den, zkusil jste i jiný prohlížeč? Neaktualizoval se antivir a nebrání on tomu spuštění? Případně vyčistit od cookies ten stávající prohlížeč (i jeho mezipaměť). Jinak, YouTube je normálně funkční. Zdravím!
Myslím si, že pokud se aktualizuje antivir, tak to nijak nehlásí. Což zkusit jít na YouTube nepřímo třeba přes Google? Když si zde najdete nějaký dotaz, kde je vložené video z YouTube, tak se spustí? Odstraňte ještě alespoň cookies v Google Chrome.
Používám Google Chome, na vše ostatní funguje perfektně. Jinak Windows Defender na W10 nic nehlásil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.