Nejste přihlášen/a.
Má někdo poštovní účet u seznamu? Mám vše nastavený podle nápovědy (smtp server) ale z eM Clienta nelze nic odesílat.
Port 465 mám nastaven. U zabezpočení si můžu vybrat jen z tohodle: nepoužívat zabezpečené připojení, použít SSL/TLS pokud je dostupné, vynutit použití SSL/TLS, použít SSL/TLS na zvláštním portu (Legacy). Vyzkoušel jsem vše.
Mám nastavenej port 465, použít SSL pokud je dostupné, v autentizaci je server vyžaduje ověření - použít osobní údaje mé identity (jméno a heslo je šedé, nedá se to měnit), nebo použít tyto osobní údaje. Nevím co to dělá, dřív sem spáš mýval potíže s pop3 u tiscali. Tiscali jede OK, naštěstí mám ještě i gmail. U eM Clienta (free verze) lze mít jen dva účty, ale když něco dojde na gmail tak to vidím na liště. Lepší že to poštu příjmá než obráceně. Na odeslání má mám jiný účty
SMTP pošty na Seznamu je smtp.seznam.cz
Zvolte režim SMTP s heslem (stejné příhlašovací jméno a heslo jako u příjmu pošty), SSL/TLS, port 465.
btw: nepřemýšlel jste o poštovním programu Mozilla Thunderbird?
napoveda.seznam.cz/...
Poštovní program Thunderbird je dobrý a jde v něm nastavit i více účtů od různých schránek a ne pouze dva. Používám ho a mohu doporučit.
Letos jsem řešil podobný problém s SMTP serverem. Kdysi jsem musel na odesílání pošty používat SMTP server od poskytovatele internetu, protože přes jiné servery to nefungovalo. Letos z ničeho nic bez jakéhokoliv upozornění to poskytovatel internetu změnil tak, že zrušil používání jejích SMTP serveru a nyní umožňuje odesílání pošty pouze přes SMTP servery od poskytovatelů schránek. Zjistil jsem to až dotazem u poskytovatele internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.