Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový vzhled Mozilla Firefox

Od: pansloup® odpovědí: 6 změna:
Zdravím, Mozilla Firefox získala nový vzhled - ten se mi ale velmi hnusí - myslíte že jde celý Firefox přepnout na starší design?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
03.06.21 18:12

*palec2*

hodnocení

@shanio díky moc - už je to jako při starém :),:)

Tak to jsem rád, že jsem mohl pomoci. Mě to včera taky naštvalo, tak jsem hledal a našel.:)

kicune*

Mně se ten nový vzhled celkem líbí :) Jen mi připadá vrchní lišta s panely zbytečně vysoká. Ale ty ikony se vysloveně povedly.

Ale chápu, že nový vzhled někdy někomu nesedne. Alespoň ne hned. Tak třeba časem změníte názor. Hezký den.

355
hodnocení

0x

Nevím o jaký nový vzhled Firefoxu se má jednat. Dnes mi Firefox nabídnul aktualizaci kterou jsem provedl, ale žáden nový vzhled jsem po aktualizaci na verzi 89.0 nezjistil. Pouze mezery mezi rozevíracími nabídkami mi připadají být nyní trochu větší. Po restartu Firefoxu mi to nabízelo změnu nějakého nastavení včetně vzhledů, ale to jserm všechno odklikal na teď ne nebo tak nějak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]