Nejste přihlášen/a.
Po vložení M.2 do PC se při prvním spuštění v biosu detekují, W10 jsou tak chytré, že flashdisk se systémem najede a polopatisticky ukazuje postup a možnosti. Případný problém vzniká mezi klávesnicí a židlí - pokud to nedokážete nastavit sám, přes tento web vám pod ruce nevidíme a asi těžko vás někdo dokáže on-line navigovat ...
Manuálů instalace W10 jsou plné internety.
Jediný problém bych viděl u starších verzí biosu, kdy by se nový disk M.2 ještě nedokázal detekovat - ale to právě W10 na flešce dokážou stejně jako to dokázaly W7...
Pokud jste nikdy neinstaloval windowsy, zkuste si přečíst pár řádků na webech...
a tak to zase nemusí být pravda - protože ty boot nastavení jsou na více HW - když se nezapne první, zkusí druhý v pořadí...
Poslední instalaci jsem dělal na staré vraždě (13 let starý PC) a na nastavení biosu jsem nestihl šáhnout - bylo:
1- HDD
2-DVD
3-USB
po zapnutí se vrtělo 30 vteřin a chytlo W10 z flešky ... Ale co deska, to vlastní bios, tak kdo ví.
při instalaci uvidíte disky, pokud nemají vytvořeny oddíly, tak je vytvoříte - na konkrétním disku... a druhý jen čistě zformátujete
Mám Windows 10 na Flashce ... Ale potřeboval bych jen vědět jestli se to má nějak v tom biosu přehazovat ty SSdčka .. Chtěl bych to větší na hry a to menší na systém ... Ale jen se ptám kde se to tam přehazuje ... Protože já musím dát přece první Flashku aby hned při zapnuti to začlo brát z Flashky a začal se instalovat Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.