Nejste přihlášen/a.
Neustále mi přibývá zaplnění pamněti RAM. Mám 16 Gb a ještě do nedávna bylo běžné obsazení okolo 2 Gb. Poslední dobou to každý den přibývalo a teď už je hodnota okolo 7 Gb. Netuším co by to mohlo způsobovat. Nic jsem neinstaloval a na záložce po spuštění se nic nemění. Tak nechápu jak to může samo od sebe narůstat.
Budu se asi opakovat po stopadesáté, ale jestli máte Windows 10, zkuste prostý Restart počítače. Vypnutí a zapnutí totiž není čistý start, je to spíše taková hibernace a jednou za čas je dobré počítač restartovat, aby naběhl opět "čistý".
Jinak když víte, kolik máte obsazené RAM, přece si ve správci úloh na záložce Procesy můžete i zjistit, jaké programy ji využívají. Klikněte na nadpis sloupce "Paměť" a seřadí se vám dle využití paměti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.