Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se přihlásit

Od: babkazov1 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Vnuk si hrál celý večer na mém počítači a teď se nemohu nikde přihlásit. Do mailu jsem se dostala, ale do poradte.cz se přihlásit nemohu. Nechce uznat heslo. Prosím o pomoc každého, kdo můžete. Děkuji a hezký víkend přeji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Odpovědi viž výše. Já nemůžu nedodat, že bych teda děcka do svého účtu nepustil. Vnukovi vytvořte účet vlastní popř. nějaký obecný guest účet(pro hosta). Synovi (11let) vštěpuju furt dokolečka zásady bezpečnosti s ostražitostí a stejně za minutu bleskurychle odklikne cokoliv, co na něj na monitoru vybafne, aniž by měl nejmenší tušení, co to vlastně bylo :) Částečně mne uklidňuje, že tak činí s omezenými právy a na bezpečnějším linuxu...
hodnocení

Mladý se brání, že on pracuje jen na Jůtubu pod svým účtem a na netu nebrouzdá a když tak přes Gůgl.

No samozřejmě, znám to velice dobře. "Jen" se koukne na jedno video. Při tom stihne rozdrbat celý počítač. Účet nemyslím v prohlížeči na službách googlu, ale účet v operačním systému.

Máte pradu. Má zákaz úplně přísný, nejpřísnější. Už mi to šlo, ale chvilku si zase k tomu sednul a večer jsem se nemohla dostat vůbec nikam. Až teď, ráno se to povedlo. Ani nevím jak. Nic naplat, má telefon nebo ať si přinese svůj notebook! *bum* Byla jsem bez sebe bezmocí a neschopností.

hodnocení

6x

Nemáte zapnutý třeba Caps Lock? Zkuste heslo napsat někam jinam, abyste ho viděla, jestli je opravdu správně a pak do zkopírovat.

babkazov1
hodnocení

Nemám zapnutý. Hledám dále.

hodnocení

5x

Dobrý den. Změnu hesla nejdete v moje poraďte.cz→ nastavení uživatele. Je to zcela dole. Zadáte staré a 2x nové.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, zkuste viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 29.05.21 09:51:

babkazov - nahoře na liště Moje Poradte.cz / nastavení uživatele a tam až dole si změníte heslo (a tlačítko změnit registraci).

hodnocení

Bene, děkuji, pomohlo, jsem tady. Jen se ještě zeptám, jak si mohu změnit tohle podivné heslo za nějaké, které se tváří zapamatovatelně?

hodnocení

3x
Stačí když v prohlížeči odklikne zákaz používat cookies nebo po skončení "práce" dá cookies smazat aby po něm nezůstaly v počítači stopy, kudy brouzdal a už taková jednoduchá a v prohlížeči zbytečná věc umí neznalému člověku zpestřit večer :)

hodnocení

Neco se stalo a naskočilo původní jméno a původní heslo. Jsem hodně zmatená! A sebevědomí je naprosto v čudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]