Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já bych nejdříve použil čístící program CCleaner (v jeho základním nastavení) a vyčistil registr OS, kde může být chyba. Pokud jde o další antivir, protože OS WIN-10 snad už nějaký antivir obsahují, tak zvolte Comodo Antivirus. Zdravím!
Díky, ale Cleaner pravidelně používám, ale pořád mi to nabízí rozšířenou placenou verzi. Ani nevím, jak bych to v těch dolarech zaplatil. Windfows Defender, jako součást Win10 je k ničemu, nikdy a nic mi nezachytil. No, zkusím ten Comodo, pokud funguje i na win10.
a ještě jinak - protože vás úplně vidím jako mého otce u PC, který mi 3x týdně volá, že mu něco na PC vyskočilo...
CCleaner je dobrý nástroj, pokud ho neomezíte při instalaci - jinak se stane dalším špehem.
Mrkněte na obrázky - zrušte zasílání dat třetím stranám a "chytré čištění", které vlastně jen otravuje. Čistíte si sám jednou za měsíc... případně více krát podle potřeby. Já v pracovním velmi vytíženém PC nepouštím častěji než jednou za dva měsíce.
W10 má svůj antivir a ten není špatný - rozhodně je při nejmenším na shodné úrovni jako free verze antivirů. Já mám z časopisu CHIP právě pro otce antivir AVG - verze placená formou měsíční aktualizace kodu z časopisu. Jenže i ta právě vyhazuje často děsící hlášky "můžete být sledováni, je vidět vaše IP, máte spoustu zbytečných dat - vyčistěte..."- Protože tento AVG je také takový marketingový hajzlík, který děsí důchodce a nutí jim další a další placené programy.
Pro lepší představu o vašem problému by bylo dobré vědět ty zmíněné informace.
program ccleaner.com/... - při instalaci nechce dávat žádné další přidružené programy, je bezpečný - vyfoťte si základní souhrné informace
V části nastavení-aktualizace-windows update - zobrazit historii aktualizací - je tam nějaká neúspěšně nainstalovaná? Jaký má název?
No a pokud to je aktualizace celého systému - nyní se mi nabízí 21H1 - tak to bych aktualizace zrušil pro dalších 7 dní a počkal... protože tam bude jistě zase nějaký průšvih.
Aktualizace nastavte jako manuální.
Já jsem se av zbavil, protože ani aktualizovaný plně nechrání (zkušenost z mého okolí). Mám jen antimalware Superantispyware a sem tam skenuji dalšími nástroji jako Adwcleaner a Kaspersky Virus Removal Tool.
Ccleaner mám starší verzi bez reklam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.