Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit text v emailu

Od: maraton® odpovědí: 3 změna:

Prosim Vás můžete mě poradit jak zmenšit EMAILU od Seznamu text. Zničeho nic se mě zvětšil text v emailu na celý monitor.Na ostatních vebových stránkách se mě to zobrazuje normálně ,pouze emaily.Jsem starší a nevím jak to uvést do původního stavu.Moc děkuji předem za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

5x

Pravděpodobně jde o lupu, jejíž nastavení (zvětšení / zmenšení) se ovládá klávesou CTRL a kolečkem myši (stisknout a držet CTRL, při tom pootočit kolečkem myši k sobě).

hodnocení

Moc děkuji Vaše rada pomohla:)

hodnocení

2x

Vpravo nahoře kliknu na zubté kolečko a tam se ukáze nabídka, vyberete si, která velikost vám vyhovuje. Mám vybráno 150procent, 100 je na mne mrňavé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]