Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ëxcel - poslaný je nefunkční

Od: galapetr® odpovědí: 12 změna:

Ahoj

Když někomu přepošlu tabulku v excelu LibreOffice, nemohou v tabulce nic dělat.

Čím to je?

Mohu poslat na ukázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uložit jako a pak to taky nejde?

hodnocení

Uložené to samozřejmě mám.

Já s tabulkou po otevření pracovat mohu ale když to někomu pošlu, on tam nemůže dělat nic

On to může mít jen ke čtení, avšak jakmile to uloží jako, tak už to půjde pracovat.

hodnocení

tak si stáhli libreoffice jako mám já už to šlape. Dík za odpovědi :)

hodnocení

ještě dotaz

je možné tabulku zveřejnit na internetu - že bych poslal odkaz a mohli se na ni někdo podívat?

hodnocení

nikdo mi neodpověděl na otázkuje možné tabulku zveřejnit na internetu - že bych poslal odkaz a mohli se na ni někdo podívat?
Můžeš ji přiložit přímo k odpovědi. Tři fotky a tři soubory.
hodnocení

k jaké odpovědi?

Já mám na mysli dát tabulku na internet a lidem poslat odkaz, aby se na ni mohli podívat

Tady. Když píšeš, tak máš dole tři okénka na vložení fotek a tři okénka na přiložení souborů.
hodnocení

Si nerozumíme...

Vím jak se sem vkládají soubory...

Já ale sem nic posílat nechci.

Nechci ani posílat soubor.

Chtěl bych tabulku v excelu (LibreOffice) poslat někam na internet, aby si každý, komu pošlu odkaz, mohl tabulku otevřít a podívat se na ni - aníž by si ji musel stáhnout k sobě.

hodnocení

0x

A nemá tam náhodou nahoře takový barevný řádek s informací že je to otevřenou pouze pro čtení a ne pro úpravy? Stačí tam zmáčknout příslušné tlačítko a povojí se to.

Ëxcel - poslaný je nefunkční

hodnocení

0x

Možná to je blbost.*nevi*

Já taky pracuji v LibreOffice a když šéfové pošlu tabulku uloženou jako ODF, tak ze 35-40% jí buď nemůže otevřít, nebo s ní nic dělat, má Microsoft office

Já ji musím nejprve uložit "jako" : Excel 97-2003. a tu v pohodě otevře a může pracovat dále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]