Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu mít na svém PC dvě verze MS Office?

Od: milanp® odpovědí: 6 změna:

Např. MS Office 2002 a třeba další MS Office 2010?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

Určitě se vám to nepodaří - každá další verze vyžaduje odinstalaci předchozí..

Ale klidně si to zkuste.

doplněno 24.05.21 21:34:

to nevím ale 2010 jsou přívětivé uživatelsky , instalace trvá chvilku.

doplněno 24.05.21 21:37:

Asi u 2002 už byla též možnost volby při instalaci - doinstalovat při prvním použití.Nevím už jistě.

hodnocení

doplňující dotaz: mám na svém PC starší MS Office, a sice Office 2002.

Ve Wordu mi chybí doplňek Math Equation pro zobrazení matematických rovnic ve Wordu. Je někde zdroj, kde se to dá stáhnout? V opačném případě bych asi volil možnost oddinstalovat celé Office a nainstalovat novější verzi.

tomas11*
hodnocení

2x

ještě můžete pohledat googlem

Mohu mít na svém PC dvě verze MS Office?

kicune*
hodnocení

0x

Na netu jsou k dispozici popisy a reakce uživatelů, kteří používají dvě verze najednou, někteří i tři. Jen mají problémy s přihlášením se k online účtu, tak asi nebude možné používat ve všech nainstalovanýách office verzích online služby.
Nikde jsem nenašel návod jak to instalovat, proto si myslím, že na tom asi nic složitého nebude. Možná by mohl pomoct tento článěk od MS: support.microsoft.com/...

hodnocení

0x

Dopručuji druhou verzi do Virtual boxu a bude po starostech

hanzykisik
hodnocení

0x

Ano můžete, v programu ThinApp http://www.vmware.com/products/thinapp.html si vytvořte ze svého programu - návod zde

tzv. "portable" a je to. Já mám Microsoft office 2019 a portable Office 2007 a jede to úplně bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]