Nejste přihlášen/a.
Určitě se vám to nepodaří - každá další verze vyžaduje odinstalaci předchozí..
Ale klidně si to zkuste.
to nevím ale 2010 jsou přívětivé uživatelsky , instalace trvá chvilku.
Asi u 2002 už byla též možnost volby při instalaci - doinstalovat při prvním použití.Nevím už jistě.
Na netu jsou k dispozici popisy a reakce uživatelů, kteří používají dvě verze najednou, někteří i tři. Jen mají problémy s přihlášením se k online účtu, tak asi nebude možné používat ve všech nainstalovanýách office verzích online služby.
Nikde jsem nenašel návod jak to instalovat, proto si myslím, že na tom asi nic složitého nebude. Možná by mohl pomoct tento článěk od MS: support.microsoft.com/...
Ano můžete, v programu ThinApp http://www.vmware.com/products/thinapp.html si vytvořte ze svého programu - návod zde
tzv. "portable" a je to. Já mám Microsoft office 2019 a portable Office 2007 a jede to úplně bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.