Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním cestu, jak mít přehled ve všech těch počítačových "názvech", co je grafická karta, uložiště, vyznat se v modelech technologie . . . skrátka jsem člověk, který tomu nerozumí, ale rád bych. Nedoporučil by jste mi někdo prosím nějaké stránky, kde je prostě vše vysvětleno? Popř. jak jste dosáhli vy tohohle "přehledu" technologií?
-Děkuji hrozně moc za každou radu.
Beauty
Před deseti lety jsem sotva uměl zapnout počítač a maximálně jít na email. Dnes si PC umím sestavit, postavit domácí síť a do ní zapojit televizi, telefon, a všechna zařízení. A to se nepovažuji za PC odborníka. Jediný, kdo mi v tom pomohl je google. Jediné stránky neexistují, je potřeba prostě hledat a zajímat se na webech a fórech.
Časopisy - Computer, CHIP, prostě počítačový obor - velmi často jsou tu články typu "prodlužte život starému PC" - rozebírají se jednotlivé komponenty v pravidelných testech- servis samo-domo je tam také a polopatisticky.
Najít si nějaký starý levný počítač z bazaru nebo nějaký který v rodině odešel a zkusit si jej rozebrat. I náš moravský učitel národa říkal, že má být učení názorné.
Toť z upolu je skvělá bakalářka v pdf, je v ní dobře napsáno co je co v pc a jak to pc funguje.
není to sice nic aktuálního , ale pro základní seznámení by ti to mohlo vyhovovat... telefon.unas.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.