Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám bluetooth v noťasu

Od: rhadley® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, přeinstalovával jsem si noťas Lenovo Thinkpad a jak jsem si vše nainstaloval jakož jsou ovladače apod ... Tak tam nemám vůbec bluetooth .. Nevíte jak to tam dostat? Stahoval jsem několik balíčku a driveru na bluetooth a furt nic ... Díky moc za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Také mám počítač Lenovo. Ale já mám ten stolní, a také v něm nemám "bluetooth", a docela by se mi to hodilo. Já jsem našla tohle, ale moc tomu nerozumím. Třeba Vy z toho budete moudřejší, a když tak napište, jestli Vám to nějak pomohlo. Já bych to pak zkusila také.

hodnocení

1x

Ještě mrkni, zda ho máš zapnutý, často se zapíma adaptér hardwerovým spínačem. Aspoň to tak mám doma na HP, FS a v práci na Lenovu... Pokud neníí zaplý, tak se ani "nehledá"...

hodnocení

0x

Všechny thinkpady ho neměli.

Byl součástí wifi boardu.

hodnocení

A jak ho tam dostanu? Nikde ho tam nevidím.. Nějaký rady? Dík

gumidek - když tam modul WiFi měl, tak přeinstalací OS se nevypařil.

Opravuji, ne WiFi, ale Bluetooth.

Jak mu mám shánět (radit) driver, když nepíše typ thinkpadau?

hodnocení

0x

Možná nový OS není kompatibilní se starým Bluetooth adaptérem a vůbec ho nenajde. V tom případě doporučuji USB Bluetooth adaptér. Mám ho na svém ACERU Aspire 7730 G a spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]