Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miranda IM (invisible user)

Od: kartacek* odpovědí: 6 změna:
Prosim vas kde najdu nejakou untilitku pro to aby jsem mohl v Mirande IM 0.4.0.1 videt vsechny invisible usery. Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

Šakal*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Každý má právo být nerušen a zároveň připojen, myslím že to není možné, pokud je, rád toho v Mirandě využiji.

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ona takova utilitka byla, problem je, ze lidem vytvarejici ICQ se to samozrejme nelibilo, protoze je to pravo uzivatele byt INVISIBLE (jak uz rekl Šakal) a taky je do jedna z funkci ICQcka, ktera pak nefungovala. A tak vyvojari zamezili zjisteni zda je uzivatel on-line ci neni a proto TED uz takova utilitka neexistuje. :((
derek*
"Utilitka"existuje, sem jsem si s ni po prechodu na Mirandu hral (minuly tyden). Ma to jeden drobny neduh - Mirabilis predelali protokol ICQ a tak"vynucene zjistovani stavu"funguje, ale pouze castecne a pak prichazi jeho velka chyba, a to ze ze uzivatele kteri byli online (jakykoliv statut) a odejdou do uplneho offlinu, to zobrazuje jako prave"zjistene invisible"- takze po 8hodinove relaci jsem mel v tomhle"pseudoINV"skoro vsechny v kontaktlistu :) . Vsichni povolani rikaji ze se snad blyska na lepsi casy, ale otazkou je jestli pokroci vyvoj alternativnich protokolu tim spravnym smerem a kdyz, tak jak dlouho to bude trvat.

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

Nejpreve by jsem ti chtel podekovat a zaroven te chci poprosit jestli by jsi mi poslal link na nejakou diskusi nebo clanek..rad by jsem si o tom neco precetl. diky
derek*
nejlepsi diskuse je asi tady - miranda.czweb.org/board.php
staci dat hledat invisible a rychle se dostanes k tomu co potrebujes
link-in
ble daka miranda...ICQ nej a nej bude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]