Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co potřebuji k vytvoření takového webu?

Od: monikaaaa odpovědí: 4 změna:
Jak mám zjistit na jakém redakčním systému jede tento web? Můžete mě někdo prosím poradit si vytvořit něco podobného? varimesmozkem.cz
Receptů mám spousty tak mě napadlo udělat něco podobného. Ale nevím na jaký redakční systém použít. Děkuji předem za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

3x

WordPress, téma "Magazine Hoot", plugin "WP Super Cache". A trochu více přemýšlení nad názvem domény, ta "varimesmozkem" zní jak on nějakého kanibalistického úchyla.

re4zon
hodnocení

0x
Na tohle uplne jakykoliv. Na tom webu neni vubec nic extra a vypada jak 20 let stary.
monikaaaa
hodnocení

Jenomže na wordpress nebude žádná pěkná šablona zdarma na recepty. Pouze samé placené co koukám.

Preco by to malo byt zadarmo? Aj za domenu budete platit, aj za web hosting.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]