Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s WIA DSL

Od: luky* odpovědí: 1 změna:

2021. aktuální zkušenosti s WIA DSL

na pobočce jsem zakoupil modem a 3 měsíce předplaceného internetu. bylo mi slíbeno že technik přivede kabel do bytu,instaluje zásuvku , vše zdarma.

přijel technik (arogantní) prý jestli mám doma zásuvku , když jsem řekl že ne, tak prý to montovat nebude že by prý musel natáhnout kabel ,což se mu nechtělo. a když jsem se ho zeptal proč mi to na pobočce slíbili. tak řekl že WIA , s tou prý nemá nic společného je prý externí a že ho to nezajímá.

takže se z nich snažím dostat peníze zpět a nedoporučuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak to mě celkem mrzí že s nimi máte špatnou zkušenost, ale pak nerozumím tomu, proč to dáváte jako otázku. Nevím co bych k tomu měl dále dodat nebo s čím poradit.

Nicméně i tak bych se obrátil na ISP, že je rozpor mezi nabídkou (hrazení a služby spojené s instalací) a žádal zjednání nápravy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]