Nejste přihlášen/a.
Musíš ho rozebrat a najít SATA hardisk velikosti 2,5 palce nebo kartu v M2 slotu.
Pak se disk dá do USB rámečku jako fleška. Popř. ten M2 disk do rámečku USB.
Notebook sám o sobě nelze připojit k jinému, pokud nefunguje.
Musíte vypreparovat disk fyzicky z notebooku.
Možná bych poradil víc, ale musíte mi říc model toho HP.
Zatím jste řekla, že jezdíte ve Škodovce a já se ptám zda ve Fabii nebo Rapidu. Chápete?
doplněno 22.05.21 00:47:
Malým křížovým šroubováčkem odšroubuješ všechny šroubky spodního deklu a odcvakneš ho.
Najdeš standartní 2,5palcový disk, který vložíš do tohodle rámečku.
Pak budeš mít opět přístup k datům.
Nebo to samé udělá servis.
rámeček i se šroubovákem zde:
Já bych teda nejdříve ověřil, jestli je notebook v záruce ( kupován 2019) a pokud ano, dal bych jej do záruční opravy s tím, že chci zachránit data. Tazatelka zřejmě nerozumí PC a při snaze zachránit data může udělat něco, kvůli čemu jí neuznají následnou reklamaci. Pro laika by mělo platit pravidlo - pokud je něco v záruce a nefunguje, reklamuji to.
No tak to dokáže naštvat . Pokud mají ty chyby správně na HP, tak zkuste prohodit ty RAM paměti, jak tam píšou. Ale aspoň data byste měla mít ok, na disk to nevypadá
Velice dobrý odkaz, podle popisu tazatelky má problém s pamětí nebo boardem. Takže jak jsem psal už dřív - nejdříve ověřit záruku! Rozebrat noťas na atomy není problém, ovšem záruku potom nikdo neuzná. Protoiže pokud je to board, tak je to v podstatě pro noťas konečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.