Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám notebook Lenovo IdeaPad S540, zatím fungoval bez problémů, ale od včerejška nějak zlobí. Začala mi v pravém dolním rohu opakovaně vyskakovat hláška, že připojené zařízení USB nepracuje správně, aniž bych k notebooku cokoliv připojovala a při restartování se mi kousnul a totálně zmrzl, musela jsem ho vypnout hlavním vypínačem. Nikdy se mi nic podobného nestalo, v čem může být problém, prosím? Děkuji za každou radu.
tak jsem na lenovo webu našel support.lenovo.com/...
toto je asistent pro hledání aktuálních ovladačů. Jak zmínil kolega - W10 si často aktualizují co chtějí a někdy přehrají ovladače, které doposud fungovaly.
Možná by bylo dobré zkusit odinstalaci aktualizací do doby, kdy to fungovalo.
Systém -windows update - zobrazit historii aktualizací - odinstalovat aktualizace - seřadíte si podle času instalace.
Pokud máte Windows 10, je to jejich vlastnost a špatná. Proto zakázat update ovladačů/drivers. Zrovna tento týden se prováděly updaty. Návodů na webu hodně, například ke konci článku návod: spajk.cz/...
Co funguje, nespravovat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.