Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč na ntb vyskakuje tato hláška?

Od: katka111 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám notebook Lenovo IdeaPad S540, zatím fungoval bez problémů, ale od včerejška nějak zlobí. Začala mi v pravém dolním rohu opakovaně vyskakovat hláška, že připojené zařízení USB nepracuje správně, aniž bych k notebooku cokoliv připojovala a při restartování se mi kousnul a totálně zmrzl, musela jsem ho vypnout hlavním vypínačem. Nikdy se mi nic podobného nestalo, v čem může být problém, prosím? Děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Chyba v ovladačích USB
doplněno 21.05.21 14:10: pcsupport.lenovo.com/...
Na webu se dají stáhnout aktualizace a instalovat je. Na mobilu nevidím dobře, ideální je nějaký asistent, který si zkontroluje ovladače sám. U HP je to super lehké... Tady možná budete muset stahovat konkrétní ovladač a každý zvlášť instalovat.
Dnes kolegové nejdou přesnější odkazy. Já se do zítra asi k PC nedostanu
katka111
hodnocení

Děkuji Vám, a můžu s tím něco udělat sama anebo musím jít do servisu?

tak jsem na lenovo webu našel support.lenovo.com/...

toto je asistent pro hledání aktuálních ovladačů. Jak zmínil kolega - W10 si často aktualizují co chtějí a někdy přehrají ovladače, které doposud fungovaly.

Možná by bylo dobré zkusit odinstalaci aktualizací do doby, kdy to fungovalo.

Systém -windows update - zobrazit historii aktualizací - odinstalovat aktualizace - seřadíte si podle času instalace.

hodnocení

0x

Pokud máte Windows 10, je to jejich vlastnost a špatná. Proto zakázat update ovladačů/drivers. Zrovna tento týden se prováděly updaty. Návodů na webu hodně, například ke konci článku návod: spajk.cz/...

Co funguje, nespravovat!

No nevím...já bych třeba kouknu do prohlížeče události co by se tam mohlo být. Tebou popisované béžné chování jsem nezažil.
Ale uvazuješ jako jeden bývalý kolega, přesně proto jsme měli jeden portál starý cca 1,5 roku přestože dodavatel dělal verzi co cca 3-4 měsíce. Přeci to funguje. Jasně nejsou tam nové funkce, opravy bugů (treba záhadné problémy s ldap ověřením...), ale vlastně to funguje tak do toho hrabat nebudu.
Ale souhlasím, že updaty od MS dokáží dorovnat system ta určitých okolností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]