Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna tiskne jen jednu stránku

Od: micka* odpovědí: 4 změna:

Chtěla jsem si vytisknout obsah e-mailu,ale tiskárna mi z něj vytiskla jen jednu část. Ještě včera to tisklo normálně. Normálně to tiskne stránky 1/2 (popřípadě 1/3),ale dnes se něco stalo a místo dvou stránek se vytiskla jen jedna (1/1),přitom ten obsah byl dlouhý.

Ví někdo,co to znamená?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi nastavení.

micka*
hodnocení

Ještě včera byla ta tiskárna v pohodě a tiskla všechno. Ale dnes se něco pokazilo. Bohužel jsem stále nepřišla na to,co se děje. Bojím se,že se mi do tiskárny nebo do počítače naboural nějaký hacker. Počítač měl před několika dny aktualizaci,ale s tou to asi nesouvisí,protože ta aktualizace byla v sobotu a dnes je čtvrtek. Když chci tisknout z jiných stránek,vytiskne se vše,ale když chci tisknout z e-mailu,tak to vytiskne jen jednu stránku.

Už mi z toho je opravdu smutno.

micka*
hodnocení

Obsah e-mailu jsem zkopírovala a vložila do programu Microsoft Word,tam se vytisklo všechno (obě stránky),ale v internetu se vytiskla jen jedna.

micka*
hodnocení

Už je to v pořádku,už se tiskne z e-mailu vše. Chyba byla na Seznamu.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]