Oni ve skole asi nenaucili decka hledat nebo co... tazatel odkazuje na web, kde je nutna registrace, pritom dalsi kanaly divadla mir jsou Youtube etc..
Možná by to šlo ripnout ale nemají žádnou lhůtu na vyzkoušení takže ti to asi zadarmo nikdo nepošle.
Jestli byl však celý livestream živě na yotube, tak ty se dají jednoduše stahovat přes youtube-dl v plné kvalitě zdarma (samozřejmě podmínkou je že to musí zrovna běžet živě). To už teď samozřejmě takhle stáhnout nepůjde ale můžete to tak udělat příště.
ladis*
Komu dnes stojí taková námaha za to, aby jsi nemohl zaplatit předplatný na týden měsíc?
anon65534
Každému kdo si chce obsah za který zaplatil opravdu nechat a ne jen "pronajmout" na limitovaný čas. To samozřejmě není tento případ protože tady k platbě očividně nedošlo. V tomto případě by to stálo za to někomu kdo to dělá jenom proto že může nebo nechce platit.
Já mám celý stream stažený, má 1,4 GB. Ale nějak blbne a nejde mi ten soubor nikde přehrát, já to nekontroloval no. Kdybych to věděl tak bych to stáhl znova
kicune*
Tady jsem vám dal už před dvěma dny dva linky na stažení funkčního kompletního videa poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.