Dobrý den, občas si uložím na Google Disk nějaké to video a pak si ho buď pustím online nebo stáhnu. Jenže teď nejde přehrát online a ani po stažení se nespustí. Kdyžtak vyzkoušejte a poraďte jak to přehrát na Pc či mobilu, díky Video: drive.google.com/...
Právě na Yt je pouze 15m ze streamu. Já si ho stáhl celej, 1h40m. Nevím proč to ukazuje tolik H. Tak jsem se na to těšil, že si pustím celý záznam :/
ladis*
No jo no, krast streamy se musi umet.
Politika byva: bud zaplat casem (koukas online) anebo penezi (koukas na zaznamy). Funguje to, Standa takhle vybira pres 230.000 Kc mesicne. Tech par korun kdyz chce nekdo videt celou databazi, tak zaplati.
Na kradeni (neboli stahovani k sobe) musis mit aspon skill a to zjevne nemas. Vetsina lidi dnes jak je to levny, uz skill nepestuje.
kellne
Někdo zas chytrej. Na YT byl záznam nechanej asi 1 den. V celý délce, tak jsem si ho stáhl jako každý jiný video. Nikdy to ale takhle neblblo no :/
ladis*
No, A není náhodou ten stream nejprve označen za neveřejný a poté za privátní? Mě se ani ten neveřejný stream nepodařilo stáhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.