Nejste přihlášen/a.
Natočila sem pro káoš ku v mobilu video mu 37,6 MB, dala jsem sdílení a email (u sdílení se píše můžete sdílet až 2 G denně), ale mail nešel odeslat, píše to překročená výše příloh. Nebo bych ho aspoň potřebovala dostat do pc, díky.
Zkusila jsem video přetáh nout kabelem a napsalo mi to,že to pc zablokoval.
Nejde jí to otevřít, odkaz přišel klepne na neěj ,napíše to staženo, ale kde?
Dobrý den, uložte video viz odkaz, vygeneruje se (modrý) odkaz a ten pošlete e-mailem kamarádce - stáhne si video do PC sama (a Vy do PC také). Zdravím!
Ano, vždy se musí v PC nebo mobilu nalézt ten správný soubor (tam, kam byl nahrán a kde je uložen) a ten se pošle na stránky LP (nikoliv náhled souboru v galerii). Kamarádka si soubor již stáhla a musí ho najít v PC nebo mobilu (tam, kam si stahuje i jiné soubory a pozná ho podle názvu, který jste mu dala). Určitě tam bude mít složku s názvem např. Stažené nebo Download (tam by měl být ten Váš soubor).
Vypadalo to hezky, jenomže když toto otevřu v mobilu a vybrat soubor, tak mi to nenabízí galerii, ale jen přímý fotoaparát nebo kameru. To bych musela asi z toho videa v mobilu udělat soubor ale jak
Zdravím, taky mě napadla Úschovna - vyplníte svůj mail, mail příjemce a pošlete.
Pokud chcete soubor dostat do PC, vemte kabel od nabíječky, zapojte do PC (do USB portu) a do mobilu, povolte na mobilu přenos souborů, proklikejte se soubory (mně se kupříkladu fotky a videa ukládají do složky DCIM), klikněte na požadovaný soubor pravým tlačítkem myši, dejte Kopírovat, na ploše počítače klikněte opět pravým tlačítkem myši a dejte Vložit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.