Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp - nová pravidla

Od: milaa odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu, známí přestávají používat WhatsApp , může mi někdo vysvětlit proč? A v čem je pro mě problém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

WhatsApp patří Facebooku, no a ve vedení F se rozhodli zvýšit množství špehování, WhatsApp prostě zašne posílat informace do Facebooku.

novinky.cz/...

Možná za to také mohla roztržka o osobních údajích s Applem, F asi poslední dobou získává málo informací, poté co iOS teďka nedávno mají ve výchozím módu vypnuto sledování. No F těží z informací úživatelů a musí nahradit výpadek.

zive.cz/...

Naštěstí mě se to netýká, odpočátku jsem Fku nevěřil.

jurajjuraj*
hodnocení

3x

nejvic se te otresne zmeny boji ti , co maji v kazdem obchode, benzince apod, vernostni karticku, kde radi zverejni svoje inicialy, adresy, telefony, emaliy a vsechno mozne a to vse vymenou za slevu par drobnych na nejaky jogurt

strasne se ale boji aby je na whatsappu nekdo nesledoval, urcite vsechny zajimaji zpravy typu kdo se kde vcera ozral, nebo kdo ho komu vykouril na hajzliku diskoteky

hodnocení

1x
Co se tak zeptat těch známých?

hodnocení

0x

taky mi dnes napsal švagr, že přechází na signál nebo co - no pořád ještě máme ta telefonní čísla a možnost sms, mailu, ...

hodnocení

0x

CITACE: " V důsledku změn po 15. květnu nikomu účet WhatsApp nezrušíme, ani mu neomezíme žádné funkce,"uvádí nejnovější text. Nicméně WhatsApp jen vágně upozorňuje,... idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]