Nejste přihlášen/a.
dobrý den, koupil jsem si klíč, chci se dostat na portál občana a pořád se mi to nedaří,mám v PC win10, heslo i pin3 mám ale přes ten klíč mito pořád ,hlásí něco se pokazilo , nebo nebyl splněn časový limit?
Nerozumím tomu?,pomůžete mi někdo? ,snad jsem nevyhodil 599Kč. za klíč? Jsem důchodce 69 letý.
Děkuji za rady.
1x
Přihlásíte se do MojeID tak, jak jste zvyklý.
V záložce "Nastavení" vašeho účtu mojeID v části "Přístup ke službám veřejné správy" klikněte na tlačítko "Získat přístup".
Vyberete možnost "Navštívit pracoviště Czech POINT"
Vytisknete si papír a dojdete s ním na poštu, k přepážce Czech Point. Milá paní ověří, že jste to vy a nastaví vám přístup.
V záložce "Nastavení" vašeho účtu mojeID v části "Přístup ke službám veřejné správy" klikněte na tlačítko "Získat přístup". Zkontrolujete si vaše údaje, kliknete na OK a máte to.
Od této chvíle budete mít přístup do portálu veřejné správy.
1x
Tak jak píše @Jethro - musíte být ověřen (na Czech Point / poště) Pak postupovat podle popisu @Jethro. Mimochodem - ten HW klíč lze ještě stále získat zdarma, sám jsem ho tak dostal: zive.cz/...
Jinak ještě pro úplnost - pokud používáte Windows (10) pojede vše jak má. Pokud máte Linux, je třeba drobná konfigurace: blog.josefjebavy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.