Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flashdisk ukládání souborů

Od: honzaferda® odpovědí: 9 změna:

Potřebuji uložit na flashdisk soubor velký 4,5 GB. Zřejmě tak velký soubor na flešku nejde normálně uložit. Dá se to nějak obejít? Dík za radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

7x

musíš ji naformátovat NTFS ne FAT32

hodnocení

OK - Již to tam jede. Teď jsem zvědav, jestli ten formát bude číst moje televize. Každopádně děkuji.

111®
hodnocení

2x

měla by, se koukni na net jaký formát umí, některé chtějí svoje formátování a pak to zase nečte PC...
Jinak není zač..

hodnocení

0x

A nebo druhá možnost.

Změnit formát souboru programem např. format factory.

Ten soubor má vlastně jakou příponu - televize může brát formát NTFS, ale nemusí brát soubor s danou příponou.

Pleteš páté přes deváté. Řeč je o uložení dat. Ntfs je filesystém, nemá to nic společného se samotným souborem.
111®

@slavo: co to meleš?

Přece píše, že již to jede, to znamená že si "flešku" zformátoval systémem NTFS - to znamená soubor má už na flešce.

A pak píše

Teď jsem zvědav, jestli ten formát bude číst moje televize.

Jakou má televizi a zda bude mu číst ten formát souboru já nevím, ale Vy asi ano - asi jste vědmy.

Protože sem to nenapsal.

111®

tak pardon, jsem to pochopil špatně...

hodnocení

Stačilo to přeformátování na NTFS. Televizor to bere bez problémů LG 43UK6750PLD.

Díky všem za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]