Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze aktualizovat Win 10

Od: ringo® odpovědí: 14 změna:

Tak už jsem prošel celý návod, poradnu /na PC/, kde co, ale stále jsem s tím nehnul.

Nelze aktualizovat Win 10. Viz screen. Neví prosím někdo co s tím? Díky.

Nelze aktualizovat Win 10

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zobrazíte historii aktualizací, odinstalujete poslední jednu-dvě ... a necháte být- za čas, pár dnů, se samo nainstaluje.

Mimochodem - v práci mají všichni NTB s W10 1803/1809 - to byla asi tak poslední použitelná verze. Nevím jak dokázali IT zablokovat aktualizace, ale všichni uživatelé jsou spokojení s touto verzí.

111®

tak nám tu blokaci zkus zjistit..

známý z IT mi říkal, že netuší :D .. že to jde všechno přes server, takže to zablokují jako admini. Ale proč to teda neinstaluje aktualizace, když na serveru nejsem?

hodnocení

To jsem dělal a nepomohlo.

jm
V klidu to nechte pár týdnů.. když se samo neopraví, zálohujte a dejte tovární nastavení nebo reinstalaci
hodnocení

Díky, taky o tom uvažuju. Zatím mě nic netlačí. Aspoň se pročistí.

No, u mě bohužel tento problém trvá už déle, nerozeběhlo se to, vyzkoušel jsem kde co, včetně uvedení do továrního nastavení...

@111 - tak jsem zjistil - je nutné mít nastavení správce - jenom si nejsem jist, jestli to musí být licence pro podniky...

Nelze aktualizovat Win 10 #2

hodnocení

2x

Začal bych:

- otevřít terminál jako správce - cmd

- příkaz: sfc /scannow

365tipu.cz/...

Případně:
1. spustit jako správce cmd terminál
2. cleanmgr.exe
3. zatrhnout Vyčištění aktualizací Windows Update / Počkat do 10 minut než se ukončí proces.

Pak zůstávají jen dva soubory v C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Scans\History\Store

spu
hodnocení

0x

Přeinstalovat OS

111®
hodnocení

0x

kdy se aktualizovalo naposled? nejde se vrátit pomocí bodu obnovy?

hodnocení

Ne, to nepomůže, když se nedá aktualizovat.

hodnocení

0x
Tento indický klučina vo videu tvrdí, že na odstránenie chyby 0x80070422 je potrebné zapnúť služby Windows Event Collector, Windows Event Log a Windows Update.

youtu.be/...

zwiki*
hodnocení

0x

Mám to samé a už poněkolíkáté mě to neaktualizovalo.To bude chyba od autora aktualizace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]