Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mam nalogovat do Microsoft Teams?

Od: milanp® odpovědí: 5 změna:

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

schue
hodnocení

0x

Zdravím,

zkuste mrknout do e-mailu, nemáte tam nějaký odkaz na skupinu/schůzku?

hodnocení

...nic tam není.

a nerozumím hlášce:

"Someone has already set up Teams for your organization"

hodnocení

0x

Dobrý den,

ta hláška znamená, že někdo už vytvořil skupinu pro Váš tým. Teď jde o to, jak se tam máte dostat.

Pod tím se píše, že se máte zeptat admina (správce) dané skupiny, jak se do ní dostat, nebo si máte vytvořit vlastní skupinu s jinou e-mailovou adresou.

doplněno 13.05.21 11:47:

Požádejte správce, ať ověří správnost daného odkazu. Případně a´t vás do skupiny přímo on zanese.

hodnocení

Ta hláška mi naskočí právě po tom, co kliknu na odkaz, který mi dal správce skupiny.

hodnocení

0x

Buď svým účtem Microsoft, nebo pomocí jména a hesla, které Vám předá ten kdo tuhle skupinu za nějakým účelem zřídil.

Já takhle nedávno třeba absolvoval online školení na vyhlášku 50. Údaje pro přihlášení dodala školitelská firma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]