Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativní mail do gmailu

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Včera jsem si pozměnil "hlavičku" gmailu (jméno, ne pseudonym) abych se mohl účastnit jednoho kurzu. Alternativní mail, kterým jsem se přihlášel na gmail, jež ovšem byl registrován u seznamu zůstal. Nicméně do něj se nemohu dostat, jelikož jsem se tam léta přihlášel automaticky a heslo bylo uloženo. Mail od kurzistky mi na tento gmail s pozměným jménem nedorazil, ani ve spamech není. Čím to může být? Myslíte si, že bude na té alternativné mailové adrese vedená na seznamu, do které se nemohu dostat? Docela mi o to jde, aby to bylo ok. Nechci se ptát nějak špatně, zjišťuji, jak vygenerovat heslo, ale kdybyste měli tip, tak mi ho sem hoďte. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

jestli se nemůžeš dostat na e-mail seznamu tak kontaktuj Seznam..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]