Nejste přihlášen/a.
Čau lidi stáhl jsem si hru medal of honor allied assault hra se nainstalovala v pořadku ale po crecnuti se hra sice spustí ale zobrazý se mi šeda obrazovka a po zmacnuti klavesi win mi to ukaže program medal of honor allied assault přestal pracovat nevite někdo co stím budu rád i za odkaz na stazeni odkaz na stranku kde sem hru stahl sktorrent.eu/... dik za odpovedi
Když se oprostím od faktu, že máš warez a MoH AA včetně datadisků se dá zakoupit do 300 CZK tak problém bych viděl hlavně v cracku samotném, případně v grafických ovladačích nebo novějších verzí Windows.
Stačilo mi zadat do Google MOHAA crash nebo MOHAA Windows 10 a na jedné diskuzi na Redditu mi vyběhlo, že problém může být i samotný Windows 8 a 10. V tom případě je potřeba nasadit jiné binárky, viz zde mohaaaa.co.uk/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.