Nejste přihlášen/a.
Na internetu je mnoho zpráv o tom,že program Flash Player končí. Chtěla bych vědět,co se stane až tento program skončí? A jak se to dotkne uživatelů? Bude po ukončení Flash Playeru něco jinak nebo bude vše stejné? A ještě bych chtěla vědět,co Flash Player nahradí?
Mne např. s koncem Flash Playeru přestal fungovat program na ovládání tiskárny který byl dělaný ve Flashi. Pokud už dále nechtěli podporovat Flash Player tak ho alespoň mohli nechat tak bez podpory a aktualizaci, tak jak je to u mnoho jiného software kde skončila podpora a nemuseli ho znefunkčňovat. Tím asi naštvali docela dost lidi po celém světě.
Ovladače přímo ne. Ale webový ksicht pro management tiskárny znám - starší profi tiskárny (resp. jejich printservery) od HP. Pro jejich kvalitu je pravděpodobné že se stále používají.
"...a nemuseli ho znefunkčňovat..."
Mně Flash Player normálně dál funguje, akorát mi občas vyskočí okno, že ho mám odinstalovat. Když to neudělám, vůbec nic se neděje.
Nepsal jsem, že mi přestaly fungovat ovládače tiskárnmy, ale že mi nefunguje program na ovládání tiskárny a v tom je trochu rozdil. Také se nejedná o webový "ksicht" ale o "ksicht" počítačový který se zpouštěl z počítače a ne z webu. Jedná se o tiskárnu HP. Používat se ty programy k tikárnám asi už nemůžou když potřebují Flash Player a ten je nefunkční. Také mi občas vyskakuje okno, že Flash Player mám odinstalovat, ale to ignoruji a nic neodinstalovávám a přesto mi to ovládání tiskárny přestalo fungovat.
Web nemusí být jen na Internetu. Webový server může běžet na čemkoliv a nepotřebuje komunikovat s ničím mimo toho kdo se k němu připojí. Klidně si i na váš počítač doma můžete nainstalovat webový server (Apache, nebo Microsoft) a na něm mít stránky které uvidíte jen vy nebo ten kdo bude u vás doma.
Zapomeňte na to, že WEB = INTERNET.
Nestane se nic, pro přehrávání multimediálního obsahu se Flash prakticky nepoužívá už několik let. Máme tu HTML - standardně podporované všemi dnešními prohlížeči. Skončí pouze staré flashové hry.
*html5
Flash Player přestali podporovat tuším už v prosinci minulého roku. Mně po doporučeném odinstylování přestala fungovat jedna stará oblíbená primitivní hra. Žádný jiný problém jsem nepozoroval. Tak jsem ho znovu nainstaloval (instalačku mám uloženou) a hra opět funguje. Akorát se mi občas znovu objevuje doporučení, že bych to měl odinstalovat, což ignoruju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.