Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit sken do počítače na HP CM2320nf MFP?

Od: pajis odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám poměrně "stoletou" tiskárnu HP Color LaserJet 2320nf MFP. Dost jsem si s ní vyhrál a zprovoznil aby vše fungovalo tudíž si nechci pořízovat jinou ale trápí mě tu jedna funkce která za boha nechce fungovat. Funkce sken do počítače, podle návodu to má fungovat ale chce to nějakej program (HP Toolbox FX) na kterej sice furt odkazujou a maj hromadu návodů ale samotnej ho nikde nemaj. Dostal jsem se docela daleko ale kvůli tomu jedinýmu softwaru kterej hp někam zahrabalo to nejde zprovoznit. Jak je vidět na obrázku tak to co je označeno červeně se mi zpřístupní až po nainstalování této aplikace. A já se tedy ptám, víte někdo o jiné cestě jak to zprovoznit nebo ještě lépe nevlastní někdo HP Toolbox FX na tuto tiskárnu? Děkuji

Jak zprovoznit sken do počítače na HP CM2320nf MFP?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zatím mi šlo skenovat s každým skenerem / multifunkční tiskárnou přes IrfanView, když byl nainstalovaný alespoň základní ovladač. Přes IrfanView mi funguje skenování i přes LAN na mé MF tiskárně HP LaserJet MFP M130nw

Jak zprovoznit sken do počítače na HP CM2320nf MFP? #2

hodnocení

0x

Zkoušel jste toto? Je to sice placená verze, ale vyzkoušet funkci jde ...i bez registrace, uložení s vodoznakem...po koupi bez vodoznaku; záleží, jestli chcete investovat do SW...

pajis
hodnocení

Díky za radu ale to není co hledám, v příspěvku jsem to možná špatně popsal ale chci využít tlačítka na té tiskárně po zmáčknutí si můžu v menu najít počítač do kterého se dá skenovat (ten počítač se tam dá přidat pouze pokud je na něm nainstalován HP Toolbox FX viz obrázek) Jinak skenovat mohu normálně ale furt musím běhat mezi tiskárnou a pc.

olinl
hodnocení

0x
Software si stahoval z support.hp.com/... Pokud máš Win10, dej aktualizace a pokud nic ze software na skenování do PC nenajdou hned, zkus aktualizovat za 24 hodin znovu, mám zkušenost, že Microsoft něco najde. Jinak jsou univerzální "skenovací"programy, osobně vždy tři "zadarmové"vyzkouším např. na této stránce instaluj.cz/...
pajis
hodnocení

Díky za radu ale na těchto stránkách se nic nenalézá, tiskárnu jsem sice našel ale píšou že na ní nic nemaj. I tak to ale není co hledám, všechny ovladače mám, sháním jen software HP Toolbox FX které hp někam zahrabalo jak to maj tyhle společnosti ve zvyku když nechtěj aby lidi používali starý zařízení.

mh
hodnocení

0x
Skenujeme pomocí aplikace "malování".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]