Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Epson L550-vlastnosti

Od: pomoctiskarna odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

trápí mě tiskárna. Před nedávnem jsem si koupila nový PC. Do toho nového PC jsem si naistalovala tiskárnu, kterou jsem používala i na starém PC. Vše proběhlo v pořádku. Jsem zvyklá např. když něco píšu do wordu, a není to vyloženě nutné, tak si pak dokumenty vytisknu ve formě konceptu, abych ušetřila barvu. Občas provedu i udržbu (kontrola trysek, čištění hlav...). Toto vše jsem měla ve starém PC (viz. první obrázek).

Ovšem jak jsem si pořídila nový pc a tiskárnu zde naistalovala takové rozšířené vlastnsoti mi to nenabídlo (viz. druhý obrázek). Chci se proto prosím zeptat, co mám udělat, aby ty vlastnosti tiskárny byly jak na prvním obrázku?

Nedávno jsem totiž potřebovala vytisknou ve formě konceptu dokument o 90 stranách, musela jsem zapnout starý pc, který už skoro nefunguje (načítal se snad hodinu) a zde ve wordu vytisknout ten dokument.

Děkuji moc za odpověď.

Tiskárna Epson L550-vlastnosti
Tiskárna Epson L550-vlastnosti #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Stahujte ze stránek epson.cz... Zadáte systém, typ tiskárny atd. Pro L355 mám taky odsud, stejný, jak máte na starém PC
kicune*

Souhlasím, ovládací SW a ovladače stahujte vždy ze stránek výrobce, v tomto případě Epson. Nejspíš se vám stáhl ovladač přes aktualizační kanál MS a to je neštěstí ty drivery odtamtud.

hodnocení

3x

Windows 10 Vám nestáhne origo ovladače.

Stáhněte ovladače přímo od Epsonu, jak píše nonek.

epson.cz/...

pomoctiskarna
hodnocení

Už to mám. Děkuji Vám všem za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]