Dobrý den rad bych se zeptal ... mám herní notebook lenovo. Hrál jsem na něm hry jako zaklinac 3 a úplně bez problému na vysoký nastavení grafiky ... od jedné chvíle se mi při hraní Rainbow six siege začalo stávat ze v jednu chvíli droply fps a hra se nedala hrát ... myslel jsem ze je to chyba notebooku , ale když jsem později na tři týdny odjel do ciziny kde jsem hru znovu zapl , tak FPS byly stabilní a hra jela krásně ... po návratu do ČR se mi to začalo znovu stávat a já absolutně nevím čím by to mohlo být ... díky za odpověď.
Jsem přesvědčen, že přesně tento notebook lenovo má grafický čip i dedikovanou grafiku. Grafika blbne - při zátěži nebo kvůli studenému spoji vypla, čip samotný to nestíhal. Pak si to odpočinulo - problémy vás čekají ... grafika se spálí.
doplněno 09.05.21 10:30:
Nevysvětlím - nemám dostatek informací. Jak píše kolega níže - když nemáte diagnostiku celého přístroje, můžeme tu jenom hádat. Neznáme ani přesný typ počítače - notebook lenovo je specifikace jak noha.
tadeas*
Dávalo by to smysl ale jak mi vysvětlíte ze v cizině to fungovalo krásně a najednou je problém ... a jáke by mělo být řešení?
Nainstaluljte si nějakej program co Vám bude zobrazovat vytížení disku , gpu , cpu + teploty a sledujte co se děje když dojde k fps dropu , podle toho určíte příčinu a pak se dá radit dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.