Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ůprava video filmu

Od: petor odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Potřeboval bych ze stare Vido kamery (nahravky na kazety Mini DV ). Video stahnout do PC a v programu upravit a zalohovat na hardisk nebo na DVD..Poradte prosim v jakem programu by to šlo udelat. mam Win.7

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V jakemkoliv, ktery umoznuje video capture. Tedy cokoliv od Windows Movie Maker az po Adobe Premier.

hodnocení

0x

Potřebuješ střihovou kartu, aby jsi HW do PC to video dostal.

Nikoliv nutně...

Mám doma starou MiniDV kameru a co si pamatuji, tak stačilo kameru přes USB připojit k PC a stáhnout soubor do PC.

Jo, jakýkoliv HW. Kamera, karta, externí TV modul s cinchema, atd...

hodnocení

0x

Na operačním systému nezáleží, důležité je mít program na úpravu videa a také kabel, kterým propojíte kameru a PC. Já používám pro střih videa super program VideoReDo TV Suite.

petor
hodnocení

0x

Mam v PC program Filmora. Dělal jsem s ním filmy z telefonu. Možna ze by to šlo i přez neho. Ale nevim jak tam film přehrat nebo dostat na hardisk. Propojovaci kabel -kamera -usb mám.

nikd*
hodnocení

0x

Tak můžeš použít sony vegas pro, který je ale za peníze nebo třeba zadarmo davinci resolve.

jozinko
hodnocení

0x

Dobrý je ešte Camtasia, na skušobnú dobu je zadarmo.

Má viacej verzii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]