Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetočení stránky na začátek bez mé účasti

Od: radka6 odpovědí: 4 změna:

Před chvilkou jsem si četla zajímavé články na internetu. Vždy hledám přes seznam. Četla jsem rozhovor se známým člověkem a byla asi v půlce a najednou se mi stránka sama od sebe dala na začátek. Prostě neměla jsem ruku na myši ani na klávesnici a najednou tam kde jsem četla tak se to vysunulo samo na začátek rozhovoru nahoru a stalo se to dvakrát po sobě. Jsem naprosto šokovaná a netušim jak se to mohlo stát. Prosím vysvětlí mi to někdo? Mam kamaráda co je IT a baví ho sledovat lidi, docela se bojim jestli se mi nějak nedostal do compu a neudělal to on. Máte někdo logické vysvětlení toho jak se to stalo? Není to jen kamarád, ale ani přítel. Rád provokuje. Na minulém pc jsem ho pustila do compu skrz Teamviewer, ale teď mám nový počítač a on přístup nemá. Děkuji za názory

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radka6
hodnocení

Jinak asi před rokem a něco se v tomhle pokoji začal sám od sebe kývat hrnek a nebyl průvan ani otevřené okno, ale jakmile přestal, tak jsem si sobě namluvila, že se to nestalo. Ale stalo. Když jsem žila s přítelem v cizině tak jednou když jsem ležela v pokoji sama tak jsem cítila dotek něčí ruky na mém chodidle a myslela jsem, že je to přítel, tak jsem řekla ať mě nechá a když jsem si sedla a koukla se, tak jsem byla v pokoji sama a to je tak vše co jsem zažila nevysvětlitelného až doteď. Uf ale tohle nechci přitahovat.

radka6
hodnocení

Ještě jsem si vzpomněla, že jednou mi zvonil mobil a byl vypnutý. A taky zrcadlo co viselo v koupelně na háčku celou dobu, já prošla kolem a už jsem nebyla před ním a ono spadlo na zem a rozbilo se na dlaždičkách. Jinak jsem okolo něj procházela celou dobu předtím a nic. Ale opravdu nechci o tom ani přemýšlet, mám před tímhle respekt a vážím si klidu co mám.

radka6
hodnocení

Tak to bude mít určitě racionální vysvětlení, protože se to stalo znovu dvakrát, ale ne uplně nahoru ale po kouskách se to posunulo, jako když člověk roluje nahoru. A pořád mi dole vyskakuje reklama na stránce omlazeni.cz, předtim jsem byla na jiných stránkách. A stalo se to předtím na jedné stránce.

kolemjdouci
hodnocení

0x

Používáte myš? Pokud ano, tak ji vyměňte, pokud Vám to vadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]